Esittely

Tämä sivusto on Tuukkala Vatila vesiosuuskunnan (vok) uudistettu sivusto ja tiedotuskanava. Sivustolta löydät vesiosuuskunnan tiedot, ohjeita sekä keskeiset yhteyshenkilöt.

Sivusto (tuukkala-vatila-vok.blogspot.com) korvaa vokin aiemman internet-sivun. Sivustoa hallinnoi vok:in hallitus ja sivustoa päivitetään tarpeen mukaan.   


Vesiosuuskunnan esittely

Tuukkala Vatila vesiosuuskunta on mikkeliläinen vuonna 2003 perustettu vesiosuuskunta. Vesiosuuskunnan päätoimiala on vesirakentaminen. Tarkoituksena on puhtaan veden jakelu sekä jäteveden vastaanotto. Vesi ostetaan Mikkelin kaupungin vesilaitokselta, jonne myös jätevesi toimitetaan käsiteltäväksi. Vesiosuuskunnassa on noin sata osakasta, jotka koostuvat pääasiassa vakituisista asuinkiinteistöistä sekä vapaa-ajan kiinteistöistä.

Vesiosuuskunta hyödyntää vedenkulutuksen seurannassa nykyaikaista teknologiaa. Käytössä oleva Vilkase-palvelu (Vilkase.fi) mahdollistaa reaaliaikaisen kulutuksen seurannan, vesimittareiden etäluennan sekä hälytykset ja nopean reagoinnin esim. vuototilanteissa. Tekstari.fi palvelulla voidaan tiedottaa osakkaita  nopeasti häiriötilanteista.

Toivotamme myös uudet jäsenet tervetulleiksi.
Lisätietoja ja ohjeet liittymisestä löydät sivustolta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yhteystiedot